21 oktober 2012

En kontrasternas dag


Hej alla fina!























Från osminkad, regnig skogspromenad till uppklätt partaj - en riktigt bra lördagskombination

Vilken kväll det blev igår! Det var min första riktiga sittning och jag hade verkligen SÅ roligt! Min tidigare skola, Gymnastik och Idrottshögskolan, var riktigt bra på att anordna fester, pubar och roliga idrottsevenemang och för att vara hälsodamma var vi ibland riktigt ohälsosamma, men det här var en helt annan sak. Alla var finklädda och middagen var uppstyrd med toastmasters och bestämda toalettpauser. Eftersom det var Herr- och Damsittning satt tjejer och killar var för sig, i två angränsande salar, under middagen. Vi fick en fantastiskt god trerätters och under kvällen bjöds det på show och mycket barnförbjudna uppträdanden, så himla kul och som vi skrattade! Dom som gjorde bordsplaceringen hade varit snälla och satt nästan alla masterstudenter vid ett eget bord, det uppskattades av alla för många av oss känner ju inte så många andra ännu. Efter middagen cyklade vi vidare hem till en tjej från skolan där alla möttes upp, stackars grannar för herregud vad mycket folk det blev. Tack alla för en toppenkväll, det får vi göra om snart igen!

Nu väntar en dag med plugg, städning och mys med världens bästa kille som precis kom in efter en femmilare på cykeln! För mig får dagens motion bli en lång promenad.




 Ha en riktigt SKÖN söndag!


2 kommentarer:

  1. Wow. Nya klänningen var verkligen superfin! I like!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla du! Nu har jag förresten kommit på hur man svarar såhär i bloggen, det var pinsamt enkelt, haha! Men men, man lär sig så länge man lever :)

    SvaraRadera