25 november 2012

En liten försmak av jul

Hejsan!












































Några bilder från ett adventspyntat hem, ska försöka få till lite bättre kort imorgon!

Den här helgen har verkligen gått i julens tecken. Idag har vi har plockat fram adventsljusstakar och ljusslingor så nu känns det helt klart som första advent, himla synd bara att det är en hel vecka kvar! Jag har aldrig varit så här tidig med att julfixa och det känns lite konstigt men väldigt mysigt också. På det här sättet får man ju faktiskt njuta lite längre av allt det fina. Imorse var vi uppe och ute i skogen tidigt. Vi hittade fint gran- och tallris som ändå låg på marken och skräpade, antagligen någon som varit där innan och sågat, så vi plockade med oss några kvistar hem. Lite blåbärsris fick också följa med, tycker att det är så vackert när det slår ut.

Helgen började med en mysig fredagskväll hos J och M. Vi tittade på TV och pratade, en jättemysig kväll. Lördagen startade med bageribesök och färska frallor, bästa helgstarten alla kategorier. Tyvärr blev lördagens planer lite uppskjutna för vi råkade ut för ett litet tavelbekymmer, tror att det tog oss nästan tre timmar att sätta upp två tavlor! Själva tavlan fick nämligen inte plats i ramen som jag köpt från IKEA så vi var (efter att ha försökt i en timme!) tvungna att ha sönder glaset och bara använda ramen. Kanske säger mer om oss än om svårigheten i att sätta upp tavlor, haha! Efter en snabb lunch kompenserade vi timmarna inomhus rejält med både julmarknad och långpromenad i det härliga vädret, så himla mysigt. 

Helgen har som vanligt gått allt för fort men för en gångs skull känns det ändå som att vi har hunnit med det som vi ville. Att timmarna flyger är ändå ganska skönt just nu för den här långa väntan på besked börjar sätta sina spår. Hoppas, hoppas att jag blir lite klokare i veckan som kommer!

Hoppas att ni alla har haft en riktigt mysig helg!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar